BesteGarage.nl: Nu ook schadeherstel beoordelen

BesteGarage.nl: Nu ook schadeherstel beoordelen

De vergelijkingssite BesteGarage.nl lanceert haar vernieuwde website. Volgens de initiatiefnemers sluit de nieuwe website nog beter aan op de behoeftes in de markt. Bovendien is in aanvulling op de diensten onderhoud, reparatie, APK ook schadeherstel, banden en autoruitservice toegevoegd:”BesteGarage.nl geeft het startschot om de autobedrijven die deze diensten aanbieden te beoordelen.”

De beste garages zijn de garages die de meeste positieve beoordelingen hebben ontvangen van andere autobezitters, aldus Steven Kop, directeur BesteGarage.nl. “Wij geven autobezitters het inzicht om de beste garage in de buurt te vinden. Daarnaast helpen wij autobedrijven met slimme promotie.”
Bezoekers vullen hun locatie en kenteken in en de website adviseert met een top 10 de beste garages in hun buurt. Kop: “Hoe meer beoordelingen hoe beter de beste garages uitgelicht worden.”

De nieuwe versie van de website omvat nu de functie Zoeken op diensten (APK, onderhoud, banden, schade, autoruitherstel, etc.) en Zoeken op services (vervangend vervoer, APK zonder afspraak, koffie, etc.). “Automatisch wordt nu de locatie bepaald via GPS of WIFI, ook via mobiel. Bovendien wordt er nu een uitgebreider profiel van de garage gegeven en het is nu nog gemakkelijker om de garage te kunnen beoordelen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.