Bergingsactiviteiten ABS Boekhorst Lichtenvoorde naar Iliohan

Bergingsactiviteiten ABS Boekhorst Lichtenvoorde naar Iliohan

Iliohan Bergingsbedrijf in Borculo heeft per 1 februari 2021 de pechhulp-, bergings- en transportactiviteiten overgenomen van ABS Boekhorst Lichtenvoorde. Dit meldt de Vereniging van Bergings- en Mobiliteitsspecialisten (VBM) in een persbericht.

Uitbreiding
Voor Iliohan Bergingsbedrijf betekent deze uitbreiding een vergroting van haar werkgebied. Dit werkgebied is uitgebreid met een deel van de Achterhoek voor pechhulp, berging en transport. Het bedrijf zegt hierdoor nu personeel en materieel efficiënter te kunnen inzetten en meer gebruik te kunnen maken van combinatieritten.

Hoofddepot
Het hoofddepot voor opslag van afgesleepte of inbeslaggenomen voertuigen blijft bij Iliohan Bergingsbedrijf aan de Bosberg 5 in Borculo. Om aanrijtijden te verkorten wordt op piekmomenten gebruik gemaakt van een standplaats in Groenlo/Lichtenvoorde.

Iliohan Bergingsbedrijf is onderdeel van mobiliteitsbedrijf Beertenhuis in Borculo. Onder dit bedrijf vallen ook Beerten Autoschade Service, Beerten Motordesign & Spuitwerk en Iliohan Autohedrijf. Ter gelegenheid van de uitbreiding van haar bergingsactiviteiten is het bedrijf ook per 1 februari aangesloten bij de VBM. (Foto: VBM)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.