Van der Meulen Autoschade overgenomen door ABS Boekhorst

Van der Meulen Autoschade overgenomen door ABS Boekhorst

Van der Meulen Autoschade in Hoogeveen wordt met ingang van 2022 overgenomen door ABS Boekhorst. Directeur Diederik van der Meulen verwacht door de overname de toekomst in te kunnen.

Van der Meulen is meer dan 12 jaar actief geweest in Hoogeveen. “Onze organisatie heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een professionele en betrouwbare partner voor het herstellen van auto-, truck- en trailerschade”, zegt Van der Meulen desgevraagd tegen vakblad voor de autobranche Automotive. “Om de continuïteit te kunnen waarborgen zoeken we nu aansluiting bij Boekhorst.”

ABS Boekhorst Hoogeveen

Boekhorst, dat eind 2020 Schadenet Rijnders in Apeldoorn overnam, groeit door de overname naar 15 vestigingen. Alle medewerkers van Van der Meulen Autoschade blijven werkzaam bij het bedrijf. De bedrijfsnaam zal veranderen naar ABS Boekhorst Hoogeveen.

Volgens Boekhorst-directeur Martijn Boekhorst is de overname van Van der Meulen een welkome aanvulling. “We vullen nu de geografische ruimte tussen Zwolle en Groningen in en we breiden onze diensten op het gebied van trucks en trailers uit.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.