Nieuwe franchiseformule Dealerglass voor ruitschadeherstel

Nieuwe franchiseformule Dealerglass voor ruitschadeherstel

Dealerglass, de allereerste franchiseformule voor merkdealers op het gebied van ruitschadeherstel, is op 1 maart van start gegaan. Dit laten oprichters Bart Janssen en Erwin Arends weten.

Dealer
Dealerglass speelt in op het feit dat berijders graag naar de dealer willen voor ruitschadeherstel en dat deze de meest actuele kennis heeft over de steeds complexere auto. Alle merkdealers kunnen zich aansluiten, zodat berijders van met Dealerglass samenwerkende lease- en verzekeringmaatschappijen, in het hele land terecht kunnen voor merkorigineel ruitschadeherstel bij de dealer. Het bedrijf werkt nu voor een aantal grote lease- en verzekeringsmaatschappijen, maar is met andere in gesprek om tot een samenwerking te komen.

Alle merken
De eerste 4 merken die zich officieel hebben aangesloten bij Dealerglass zijn Toyota, Lexus, Renault en Dacia. Maar de oprichters melden dat er op dit moment afrondende gesprekken zijn met nog 8 nieuwe merken: “De kracht van Dealerglass is dat alle merken vertegenwoordigd worden, waarmee er een nieuwe landelijke speler voor ruitschadeherstel ontstaat. De verwachting is dat op niet al te lange termijn alle merken binnen Dealerglass vertegenwoordigd worden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.