iClean Car Wash Naarden opent ook nieuw poetscentrum

iClean Car Wash Naarden opent ook nieuw poetscentrum

Op 1 mei opent iClean Car Wash Naarden haar nieuwe poetscentrum, op een locatie gelegen bij haar bestaande autowasstraat in Naarden. Hiermee is de laatste toevoeging gerealiseerd aan een nieuw all-in servicepunt voor de complete Polish, reiniging en beschermings- behandeling van het interieur en exterieur van personenauto’s en bestelauto’s.

Polijsten
Het nieuwe poetscentrum heeft een oppervlakte van 500 m2 voor een complete Polish en bescherming aan interieur en exterieur van auto’s. Tot de specialiteiten behoren het machinaal polijsten van krassen en van doffe lak, en waxen. Daarnaast kunnen klanten terecht voor het professioneel reinigen en repareren van het interieur van de auto, waaronder het behandelen van de bekleding en het dashboard, een lederbehandeling en stofzuigen. Het nieuwe poetscentrum is volledig geconditioneerd en er is een aparte cabine voor speciale (lak)behandelingen van de auto.

Totaalconcept
Met het nieuwe poetscentrum presenteert iClean Car Wash de nieuwe all-in service van iClean Car Wash. Deze all-in service behelst een totaalconcept met alle diensten rond de behandeling en reiniging van de auto. Tot de all-in service behoren een autowasstraatstraat (iClean Car Wash), een afdeling voor het herstel van kleine schades (iClean Car Repair) en nu ook een autopoetsstraat (iClean Car Polish). Verder is er de formule Early Bird voor vroege vogels en de speciale VIP-behandeling.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.