ASN Leeuwarden neemt Autoschade Friesland over

ASN Leeuwarden neemt Autoschade Friesland over

ASN Autoschade Leeuwarden heeft per 1 maart 2021 Autoschade Friesland in Burgum overgenomen. Dit laten de tweelingbroers Jan en Durk Wassenaar, eigenaar van het autoschadebedrijf weten.

Verzorgingsgebied
De broers wilden met de overname het verzorgingsgebied verbreden. De bedrijfsnaam Autoschade Friesland blijft ongewijzigd, evenals de service. Voor 1 personeelslid is ander werk gevonden. De overige zes medewerkers van Autoschade Friesland gaan mee in de overname waaronder oud-eigenaar Hette de Vries. ASN Autoschade Leeuwarden bestaat sinds 2014 en telt nu eveneens zes medewerkers.

Goede basis
Volgens Wassenaar passen beide bedrijven goed bij elkaar met een vergelijkbare laagdrempelige sfeer en werkzaamheden. Zij zetten een goede basis neer voor na de Coronatijd: “We hebben een groot klantenbestand en het werk aan bestelauto’s en vrachtwagens is nagenoeg onverminderd. Met de zomer voor de boeg zien we nu al een toename van caravans en campers die hersteld moet worden – de mensen willen straks toch op vakantie – en ook voor industrieel spuitwerk weet men ons te vinden.”

Beide ondernemingen houden zich bezig met allround schadeherstel aan personenauto’s, bestelauto’s en vrachtwagens, herstel van caravans, campers en industrieel spuitwerk. (Foto: Alfred Lehmann)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.