AkzoNobel komt met nieuw lakmerk: Wanda

AkzoNobel komt met nieuw lakmerk: Wanda

AkzoNobel introduceert een nieuw lakmerk met de naam Wanda. Dit is een van oorsprong Braziliaans lakmerk met een compact, compleet assortiment autoreparatielakken dat zal worden geleverd via de grossier.

Recht-toe recht-aan
Wanda is naar eigen zeggen een recht-toe recht-aan-assortiment met een basecoatlijn, topcoatlijn, blanke lakken, primers en fillers. De producten zijn gebaseerd op R&D-technologie van AkzoNobel en zijn bestemd voor alle reparaties, van spotrepair tot compleet overspuiten. Volgens AkzoNobel leveren de eenvoudige keuzes, mengverhoudingen, applicatie en kleurprocessen tijdbesparing op: “En de compactheid van het systeem zorgt voor lagere voorraadkosten.”

Grossier
AkzoNobel voorziet de grossiers die de producten leveren aan de eindgebruiker, van klant-en-klare communicatie- en trainingsmaterialen en biedt ondersteuning bij de promotie van Wanda. Deze grossiers zorgen zelf voor technische en logistieke ondersteuning aan Wanda-gebruikers. Inmiddels is in Nederland al de eerste grossier benoemd; dat is Colours & Coatings voor het noordoosten van Nederland, met 8 vestigingen in Twente en de Achterhoek.

Wanda kwam in 1934 als verfmerk in Brazilië op de markt en is sinds 1974 een merk van AkzoNobel. In Nederland is Wanda als eerste in drie regio’s beschikbaar; binnenkort volgt de rest van Nederland. Het merk is al beschikbaar in veel andere landen. Wanda is het derde merk autoreparatielakken bij AkzoNobel, naast Sikkens en Lesonal. (Foto: Shutterstock)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.