Bedrijfsleider Coenen neemt schadebedrijf AAS Smeets over

Bedrijfsleider Coenen neemt schadebedrijf AAS Smeets over

Bedrijfsleider René Coenen heeft autoschadebedrijf AAS Smeets in Haelen (Limburg) overgenomen. Coenen neemt het bedrijf over van eigenaar Luciën Smeets.

Volgens website Automotive Online richtte Smeets het bedrijf in 2007 op. Destijds in een loods en sinds 2010 is het bedrijf in een nieuwbouwlocatie gevestigd. AAS Smeets heeft nu 10 bruggen en twee spuitcabines waarvan één voor truckherstel. 

Coenen begon als automonteur en werd na receptionist te zijn geweest bedrijfsleider bij Smeets en ziet de overname als een mooie uitdaging het bedrijf succesvol voort te zetten en er een frisse wind te laten waaien.

Groeien 

Uiteraard blijven de goede sfeer en werkmentaliteit van het team behouden”, aldus Conen tegen Automotive Online. “We willen de komende jaren groeien door te investeren in equipment, laadvoorzieningen en in kennis. Als modern schadebedrijf ontkom je niet aan permanente educatie om bij te blijven.”

Volgens Coenen blijft de naam Smeets voorlopig bestaan en blijft het bedrijf ook lid van de coöperatie AAS Schadeherstel.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Lucien Smeets

    Rene ik wens je heel veel succes en ben er zeker van dat jij het succes zal door zetten!

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.