Baloise verzekert leaseauto’s Pon Financial Services

Baloise verzekert leaseauto’s Pon Financial Services

De komende vijf jaar voorziet Baloise Insurance alle intern verzekerde leaseauto’s van Volkswagen Pon Financial Services van een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering. Dit is het resultaat van een samenwerking tussen de verzekeraar met de leasemaatschappij.

Samenwerking
Het gaat om een samenwerking tussen een van de grootste leasemaatschappijen van Nederland en een verzekeringsmaatschappij die in Nederland maatoplossingen biedt voor de auto-industrie. Volkswagen Pon Financial Services behoort tot de top drie leasemaatschappijen in Nederland en is markleider in private lease. Zij biedt zowel de zakelijke als particuliere klant op automotive toegesneden financiële, verzekerings, lease- en mobiliteitsproducten aan. Volkswagen Pon Financial Services heeft een intensieve samenwerking met het dealernetwerk van aandeelhouder Pon. Daarnaast heeft zij ook een universele tak voor de overige merken.

Baloise Groep
Baloise Insurance Nederland is een vestiging van Baloise Belgium NV die deel uitmaakt van de Baloise Groep. Het bedrijf telt circa 7.300 medewerkers. Baloise Group heeft een hoofdkantoor in Basel en biedt oplossingen op het gebied van preventie, pensioen, bijstand en verzekeringen. De aandelen van Baloise Holding Ltd zijn genoteerd in het hoofdsegment van de SIX Swiss Exchange. (Foto: Baloise)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.