Axalta wereldwijd hofleverancier Fix Network World
Autoglaz heeft Bob Werensteyn aangesteld als commercieel directeur. (Foto: Shutterstock)

Axalta wereldwijd hofleverancier Fix Network World

Axalta is aangesteld als hofleverancier van autoreparatielakken aan de internationale schadeherstelketen Fix Network World.

Overeenkomst
Beide bedrijven hebben een vijfjarige wereldwijde samenwerkingsovereenkomst getekend voor de levering van de lakmerken van Axalta aan de aangesloten schadeherstelbedrijven. Fix Network World is wereldwijd één van de grootste franchisenetwerken voor autoschadeherstel met ruim 700 aangesloten carrosseriebedrijven in 12 landen.

Aanbestedingsprocedure
Aan de ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst is een gedetailleerde en grondige aanbestedingsprocedure vooraf gegaan. Volgens Steve Leal, President en CEO van Fix Network World, voldoet Axalta aan alle gestelde criteria: “Zo kunnen we op wereldwijd niveau sterk samenwerken. Onze franchisenemers kunnen kiezen tussen de premium lakmerken van Axalta en hun respectievelijke laksystemen. Daarbij levert Axalta toegevoegde waarde aan ons wereldwijde netwerk dankzij hun uitgebreide OEM (Original Equipment Manufacturer) goedkeuringen. Naast het leveren van lak en alles wat daarbij komt kijken, gaat Axalta ook audits uitvoeren en praktische trainingen geven aan de aangesloten leden. (Foto: Shutterstock)

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.