Axalta schenkt persoonlijke beschermingsmiddelen

Axalta schenkt persoonlijke beschermingsmiddelen

Axalta gaat persoonlijke beschermingsmiddelen en handontsmettingsmiddelen produceren en leveren voor de wereldwijde bestrijding van het Coronavirus. Dit laat de lakproducent weten.

Coronavirus
Het gaat om duizenden liters handontsmettingsmiddel en medische benodigdheden voor ziekenhuizen, eerstehulpverleners en werknemers. Hiermee wil de lakproducent haar steentje bijdragen in de strijd tegen het coronavirus. Ziekenhuizen in Belgie, maar ook in de VS, Frankrijk e n Duitsland hebben inmiddels donaties van de materialen ontvangen.

Bijdragen
Met deze hulpactie wil Axalta haar collectieve energie en middelen inzetten om actief bij te dragen aan de bestrijding van het coronavirus, aldus Robert Bryant, Chief Executive Officer van Axalta. “We zetten onze productiekracht ter ondersteuning van de bevoorrading van producten die een direct verschil zullen maken op werkplekken waar de vraag het hoogst is, bijvoorbeeld in ziekenhuisafdelingen, ambulances of op de productievloer. We zullen naar mogelijkheden blijven zoeken om onze productiecapaciteit ten volle te benutten.”

In februari kreeg de fabriek van Axalta in Changchun, China, al een speciale vergunning om het werk te hervatten, nadat aan alle veiligheidseisen voor de werknemers was voldaan. De fabriek produceerde lak voor een vloot ambulances waar op dat moment een grote vraag naar was tijdens het hoogtepunt van de uitbraak in China.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.