Axalta onderscheiden voor lakproces bedrijfswagens
Autoglaz heeft Bob Werensteyn aangesteld als commercieel directeur. (Foto: Shutterstock)

Axalta onderscheiden voor lakproces bedrijfswagens

Het Amerikaanse bedrijfsadviesbureau Frost & Sullivan heeft Axalta uitgeroepen tot Global Commercial Vehicle Coatings Company of the Year. Axalta krijgt de erkenning voor het Imron en Rival lakproces voor bedrijfswagens, waarmee materiaal, tijd en energie bespaart wordt door het aantal stappen in het schadeherstelproces te verminderen.

Het Imron en Rival lakproces is, volgens Frost & Sullivan, uniek omdat de lak zonder hechtende grondlaag direct op kunststof ondergronden aangebracht kan worden. Behalve dat het aantal stappen in het lakproces wordt teruggebracht van drie naar twee, draagt Axalta tegelijkertijd bij aan de behoeften van OEM’s bij het ontwerpen van lichtere voertuigen en onderdelen.

Groeistrategie

Frost & Sullivan reikt de Global Commercial Vehicle Coatings Company of the Year award jaarlijks uit aan een bedrijf dat in zijn vakgebied in hoge mate innoveert met een product of technologie die bijdraagt aan de groeistrategie van het bedrijf. Axalta Refinish Nederland nam in oktober 2021 een nieuw “ultramodern” pand in gebruik. Het nieuwe Nederlandse hoofdkantoor is uitgerust met de nieuwste technologieën en energiebesparende voorzieningen, meldt het bedrijf.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.