Axalta officiële sponsor Monster Energy Yamaha MotoGP-team

Axalta officiële sponsor Monster Energy Yamaha MotoGP-team

Coating leverancier Axalta heeft zijn samenwerking met het Monster Energy Yamaha MotoGP-team opgewaardeerd en is voor het seizoen 2022 een officiële sponsor van het team tijdens het MotoGP Wereldkampioenschap. Het seizoen is begin deze maand gestart op het Losail International Circuit in Qatar.

Axalta en het Yamaha Factory Racing Team werken al 13 jaar samen. Onder de huidige overeenkomst zal het Monster Energy Yamaha MotoGP-team de laksystemen van Cromax onder andere gebruiken voor de ondersteunende vrachtwagens, gereedschapskisten en werkbanken.

Spannend en veeleisend

In 2022 rijden regerend wereldkampioen Fabio Quartararo en zijn teamgenoot Franco Morbidelli voor het team. De uitrusting van Quartararo en Morbidelli, waaronder de Yamaha YZR-M1-motoren, wordt in de nieuwe vrachtwagens van het Monster Energy Yamaha MotoGP Team door heel Europa vervoerd. De vrachtwagens worden met Cromax laksystemen gespoten en voorzien van het Axalta-logo.

William Favero, marketing en communicatiemanager bij Yamaha Motor Racing, verwacht dat het aanstaande seizoen spannend en veeleisend wordt. “Dat geldt vooral voor onze rijders en personeel, maar ook voor hun uitrusting en de teamtrucks waarmee we door heel Europa reizen. Daarom zijn we blij dat we voor de 13de keer op een rij kunnen samenwerken met Axalta en Cromax. We hebben een lakleverancier nodig die ons in elke fase kan bijstaan”, aldus Favero.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.