Axalta maakt autokleur van het jaar bekend

Axalta maakt autokleur van het jaar bekend

Axalta autokleur 2017Axalta Coating Systems heeft zijn ‘Automotive Color of the year 2017’ bekend gemaakt.. Dit is Gallant Gray. De bekendmaking was tijdens de Preview Days van de 2017 North American International Auto Show (NAIAS) in Detroit.

Fonkelend effect
Deze luxueuze kleur krijgt nog meer pit dankzij de blauwe en zilveren flakes. Zij zorgen voor een fonkelend effect en een donkere ondertoon. Volgens Axalta is een groot percentage van de markt geïnteresseerd in een neutraal kleurenpalet, waarbij de toevoeging van lichte kleurschakeringen deze kleuren levendiger kunnen maken: “Gallant Gray is bovendien speciaal bedacht om kleine en grote auto’s er spectaculair uit te laten zien. De complexe kleur is donker met diverse sprankelende flakes die diepte en kleur toevoegen.”

Trends
“Bij Axalta houden we de trends in de autokleuren strak in de gaten en voorspellen we hoe de kleursmaken kunnen veranderen op de automarkt”, aldus Nancy Lockhart – Global Color Marketingmanager van Axalta. “We zijn er van overtuigd dat de klanten Gallant Gray zullen waarderen. We zijn zelfs van mening dat Gallant Gray het nieuwe zilver is.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.