Axalta lanceert EV-reparatiepakket
Axalta toont hoe schadeherstel sneller eenvoudiger en rendabeler wordt (Foto: Axalta)

Axalta lanceert EV-reparatiepakket

Axalta presenteerde op de International Bodyshop Industry Symposium (IBIS) nieuwe producten en diensten die het autoschadeherstelproces eenvoudiger, sneller en winstgevender moeten maken.  

De lakfabrikant presenteerde zijn recente innovaties onder het thema ‘Axalta Drives Innovation, zoals de recent geïntroduceerde Fast Cure Low Energy technologie, schadeherstel van elektrische voertuigen, een nieuw merk voor zakelijke diensten met de naam Drivus en automatische kleurmenging. Deze technologie helpt schadebedrijven de hoge energieprijzen te compenseren. De technologie verkort de procestijden in het schadeherstelbedrijf en verlaagt de energiekosten met ongeveer 75 procent doordat de lak bij lagere temperaturen droogt, aldus Axalta.

Schadeherstel EV’s

Daarnaast besteedt Axalta aandacht aan herstel van EV’s en heeft het een speciaal EV-reparatiepakket ontwikkeld dat schadeherstelbedrijven de tools en producten geeft die zij nodig hebben om aan de eisen van deze markt te voldoen. Later dit jaar wordt onder de naam Drivus een nieuw pakket zakelijke diensten gelanceerd, waarmee ze hun productiviteit kunnen verhogen, de prestaties kunnen verbeteren en winstmarges vergroten. Daarnaast komt het bedrijf met voorgevulde flessen met basislak voor de nieuwe Daisy Wheel 3.0 mengmachine.  In combinatie met het cloud-based digitale kleurbeheer kan de procestijd met meer dan 50 procent verkort, aldus Axalta.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.