Axalta blijft Agoria Solar Team steunen

Axalta blijft Agoria Solar Team steunen

Axalta verlengt zijn sponsorcontract met het Agoria Solar Team voor de ondersteuning bij deelname aan de virtuele Bridgestone World Solar Challenge van 2021. Dit laat de lakproducent weten.

Zonneauto
Het Agoria Solar Team bestaat uit Belgische ingenieursstudenten van de Katholieke Universiteit Leuven. Zij hebben een zonneauto gebouwd voor de deelname aan de virtuele Bridgestone World Solar Challenge van 2021. Deze zonneauto wordt opnieuw gelakt met het lakmerk Cromax. Daarnaast ondersteunen de experts van Axalta het studententeam met technische expertise en begeleiding. Het Cromax-logo is te zien op de zonneauto, informatiemateriaal, kleding en de ondersteuningsvoertuigen van het team.

Relatie
Volgens Olaf Adamek, Brand Manager bij Axalta Refinish, heeft Axalta de afgelopen zes jaar een succesvolle relatie opgebouwd met dit ambitieuze en productieve studententeam: “We zijn verheugd dat we het team blijven ondersteunen in hun ambities om meer titels te winnen en we kijken ernaar uit om de studenten weer te verwelkomen in ons Cromax Training Centre in Mechelen.””

Axalta ondersteunt actieve deelname aan wetenschap, technologie, engineering en wiskundevakken (science, technology, engineering and math, STEM) als onderdeel van zijn Bright Futures-programma wat de langdurige samenwerking met het Agoria Solar Team verklaart. (Foto: Axalta)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.