AXA (auto-)expertise naar CED

Geevers: ook schadedelen Mitsubishi (25-1-2005)
Op 1 februari start schadedelenleverancier Geevers Auto Parts ook met de levering van originele schadedelen van het merk Mitsubishi. Hiermee komt het totaal aantal automerken waarvoor men originele schadedelen levert op 19. Uiteindelijk wil men komen tot een volledige marktdekking. "Momenteel zijn we nog bezig met drie automerken", aldus adjunct-directeur Ger Vissers. Overigens maakt hij ook bekend deel te nemen aan de AutovakRAI 2005.
Geevers van start in België (25-1-2005)
Geevers Auto Parts, leverancier van schadedelen, gaat vanaf 1 maart ook van start met een verkooporganisatie in België. Net als in Nederland gaat men hier schadedelen leveren in 4 kwaliteitsniveaus: origineel, ‘Matching Quality’, alternatief gekeurd en alternatief zonder keurmerk. Geevers Auto Parts België, zoals de zusterorganisatie gaat heten, zal worden aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Veldhoven. De uiteindelijke doelstelling is om hiermee een volwaardige Benelux-organisatie te worden.
Verzekeraar AXA gaat haar (auto-)expertisedienst onderbrengen bij expertisebureau CED. Hiertoe hebben beide bedrijven een intentieverklaring getekend. AXA laat weten dat dit besluit is genomen uit efficiency-oogpunt. "Twee zaken hebben zwaar gewogen: de toekomst van het betrokken personeel van de afdeling auto-expertise en het serviceniveau richting onze -gevolmachtigde- intermediairs en klanten." Volgens CED speelt AXA hiermee goed in op ontwikkelingen in de markt.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.