Autoschade Weijer sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Autoschade Weijer sluit aan bij Autoschade Herstel Groep

Autoschade Weijer in Leeuwarden is toegetreden tot schadeherstelketen Autoschade Herstel Groep (AHG), meldt de schadeketen. Autoschade Weijer bestaat ruim 60 jaar en wordt geleid door de tweede en derde generatie van het familiebedrijf Sjoerd Weijer en zijn zoons Erik en Sander. 

Sander Weijer vindt het voor het familiebedrijf belangrijk om als ondernemer een hoge mate van zelfstandigheid te behouden. “Binnen Autoschade Herstel Groep behoud je die zelfstandigheid met de voordelen van een keten”, aldus Weijer. In februari maakte AHG bekend dat het – eveneens Friese bedrijf – Autoschade Herstel Keizer zich bij de keten heeft aangesloten.

De focus van het schadebedrijf ligt op ondernemen en kwalitatief schadeherstel. Sander Weijer: “Door de aansluiting bij AHG gebruiken we de kracht van het collectief als het gaat om landelijke marktbewerking, management, automatisering en inkoop. In een markt waarin techniek snel verandert is het daarnaast goed om gebruik te maken van elkaars kennis en ervaring, zodat niet iedere ondernemer zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.”  

Fijnmazig netwerk

Volgens AHG algemeen directeur Guus van Dreven is de aansluiting van Autoschade Weijer een welkome aanvulling op het AHG netwerk. “Met de aansluiting van Autoschade Weijer breiden wij onze dekking in Friesland uit met een schadebedrijf dat geleid wordt door een ondernemende familie die staat voor kwalitatief schadeherstel tegen een eerlijke prijs. Met een moderne werkplaats en een gedegen opleidingstraject voor hun medewerkers kunnen zij elk soort schade, van cosmetisch tot complex, probleemloos herstellen”, zegt Van Dreven.

Autoschade Weijer beschikt over een moderne werkplaats met de benodigde faciliteiten en equipment om elk soort schade te kunnen herstellen. Naast autoschadeherstel kunnen klanten er ook terecht voor het herstellen en spuiten van bijvoorbeeld campers en motoren, maar ook losse onderdelen zoals velgen worden regelmatig door hen hersteld en gespoten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.