Autoschade Service Udenhout wordt Hans van Mierlo Autoschade

Autoschade Service Udenhout wordt Hans van Mierlo Autoschade

De naam van A.A.S. Autoschade Service Udenhout (ASU) wijzigt per 1 januari 2020 in A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade Udenhout. Dit laat A.A.S. Schadeherstel weten.

3 vestgingen
Naast Udenhout zijn er vestigingen in Waalwijk en Oosterhout. Edgar van Mierlo, eigenaar van alle vestigingen, geeft aan dat er gekozen is voor een naamswijziging om de herkenbaarheid in de regio te vergroten en om de eenheid tussen de drie vestigingen te versterken.

Opgericht
Het schadeherstelbedrijf is in 1974 opgericht door Hans van Mierlo. Hij opende in het centrum van Waalwijk een schadeherstelbedrijf en later een interieurspuiterij. Zijn opvolger Edgar breidde in 2011 uit naar de regio Udenhout door ASU over te nemen. Dit bedrijf behield zijn oorspronkelijke naam tot de huidige naamswijziging, die ook een gevolg is van de opening van een derde schadeherstelvestiging in Oosterhout in mei van dit jaar.

In totaal zijn er inmiddels meer dan 35 werknemers werkzaam bij A.A.S. Hans van Mierlo Autoschade. Alle vestigingen zijn lid van de schadeketen A.A.S.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.