Autoschade Herstel Verweij neemt Garagebedrijf Autopunt over

Autoschade Herstel Verweij neemt Garagebedrijf Autopunt over

Autoschade Herstel Verweij neemt per 1 maart 2020 het universeel garagebedrijf Autopunt.com in Den Haag over. Dit meldt het schadeherstelbedrijf.

Nieuwe naam
De activiteiten van het garagebedrijf gaan verder onder de naam Verweij Service Center. Dit bedrijf is opgericht door de huidige eigenaren Eric en Matthew en is al tientallen jaren actief in de regio Den Haag. “Voor Matthew is het nu tijd voor een nieuwe weg, waardoor het bedrijf wordt overgedragen aan Autoschade Herstel Verweij”, aldus Marco van Wingerde, eigenaar van Autoschade Herstel Verweij. “Met de kennis en kunde van Eric  behoudt het Service Center de vertrouwde kwaliteit die klanten gewend zijn. Dankzij deze overname kunnen we onze dienstverlening onder andere uitbreiden met onderhoud aan EV’s (elektrische voertuigen), APK, banden, uitlijnen, kalibratie ADAS systemen etc.”

Schadeherstel
Autoschade Herstel Verweij is een universeel schadeherstelbedrijf gevestigd in industriegebied Forepark en de Binckhorst beide in Den Haag. Met de merkerkenning van Tesla, Jaguar en Land Rover richt de vestiging in het Forepark zich op hightech schadeherstel. De vestiging in de Binckhorst richt zich volledig op cosmetisch schadeherstel.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.