Autoschade Domburg sluit aan bij AHG

Autoschade Domburg in Alphen aan den Rijn is per 1 september aangesloten bij Autoschade Herstel Groep. Dit laat de schadeherstelketen weten.

Professionaliseren
Autoschade Domburg is in 1986 opgericht door Arie Domburg senior. Inmiddels is de leiding van het bedrijf in handen van zijn zoon Arie Junior. Het bedrijf heeft een goede naam opgebouwd in de regio, maar wil graag nog verder professionaliseren en een grotere diversiteit aan activiteiten aanbieden. Volgens Domburg ondersteunt AHG op diverse gebieden in de professionaliseringsslag: “Dat opgeteld bij het delen van kennis waardoor niet iedere vestiging steeds zelf het wiel hoeft uit te vinden en het feit dat ik zelfstandig ondernemer blijf met de vrijheden die daarbij horen, hebben mij overtuigd van de toegevoegde waarde van de keten.”

Opschalen
Volgens Guus van Dreven, algemeen directeur AHG past Autoschade Domburg qua ligging goed in het landelijk dekkend netwerk van AHG. “De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land. “Met Autoschade Domburg sluiten wij een ambitieuze ondernemer aan die wij graag helpen opschalen naar een nog professioneler bedrijf.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.