Autoprof Gorinchem al voor 85 procent volgeboekt

Autoprof Gorinchem al voor 85 procent volgeboekt

Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs Gorinchem, die gepland staat van 5 t/m 7 februari 2013,bereikt wederom zijn maximale capaciteit. Dit meldt Evenementennhal Gorinchem. Volgens beusrorganisator Geert Huising is de beurs intussen voor 85 procent gevuld. Gezien dat tussenresultaat en de tijd die nog te gaan is tot februari, verwacht hij uitverkocht te raken, net als gebeurde bij editie 2012.

De Evenementhal Gorinchem herbergt 6.500 m2 standruimte. Tot de inschrijvers behoren wederom de nodige grossiersorganisaties, onderdelen-, lakken- en equipmentleveranciers. De variatie aan deelnemers is volgens Huising “tekenend voor de groei die deze beurs heeft doorgemaakt.
De beurseditie kent voor het eerst online registratie voor bezoekers. Volgens Huising zal in navolging van de beurs in Hardenberg er gebruik worden gemaakt van toegangsregistratie: “Alle relaties van de exposanten hebben ontvangen een registratiekaart, waarmee ze zich online kunnen registeren voor een kosteloos entreebewijs.”

De regionale vakevenementen in Hardenberg, Gorinchem en Venray (11 t/m 13 december a.s.) staan bekend als laagdrempelig, met een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Deelnemen is mogelijk vanaf 1200 euro, inclusief standbouw, verlichting, catering en uitnodigingsservice.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.