Automotive organiseert online talkshow schadebranche

Automotive organiseert online talkshow schadebranche

Op dinsdag 19 mei organiseert Automotive de eerste Automotive Collision Talkshow, een online talkshow over de schadebranche.

Omgedoopt
Het jaarlijkse schade-event Automotive Collision Experience is dit jaar omgedoopt tot een online talkshow in de speciale Automotive studio in Amsterdam. Hier wordt aandacht besteed aan hoe de schadebranche ervoor staat, hoe opdrachtgevers zich opstellen en of de overheid genoeg steun biedt.

Kopstukken
Het evenement wordt georganiseerd door Automotive, in samenwerking met Kwik-Fit. Hoofdredacteur Luberto van Buiten ontvangt als talkshowhost tal van kopstukken uit de schadewereld, zoals Toine Beljaars (voorzitter Bovag afdeling Schade), Alfred Möller (eigenaar Möller Autoschade), Pieter Bikker (directeur Kwik-Fit Zakelijk), Fred Slikker (managing director Solera Nederland) en Femke Teeling (directeur Focwa).

Naast de sprekers is er ook alle ruimte voor kijkers om mee te discussiëren, ervaringen te delen of vragen te stellen. Het evenement is kosteloos voor Automotive-abonnees. Niet-abonnees betalen slechts 40 euro voor deelname, inclusief een abonnement op Automotive>

Schrijf u hier in.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.