Automotive Schade Talkshow: Is de Plusnorm een pré?

Automotive Schade Talkshow: Is de Plusnorm een pré?

Aantoonbaar veilig herstel is de heilige graal in de schadewereld. Hoe gaat de schadesector dit organiseren én hoe blijft herstel betaalbaar? Daarover gaat het op de Automotive Online Talkshow op 27 mei.

In de (ruit)schadeherstelwereld draait het op dit moment om up-to-date kennis, techniek en vakmanschap. De grootste vraag is of de nieuwste auto’s nog wel goed en veilig kunnen worden hersteld, gezien de complexe rijhulpsystemen waar ze mee zijn uitgerust. De brancheverenigingen Focwa en Bovag lanceren daarom de aanvullende Plusnorm. Schadeketens introduceren hun eigen veiligheidskritische filters, terwijl allianties hun eigen standaard hanteren. Zijn dit de ideale oplossingen voor de branche? En, hoe blijft schadeherstel betaalbaar?

Al die vragen en nog veel meer, komen aan de orde tijdens de Automotive Online Talkshow op donderdag 27 mei, waar onder andere vertegenwoordigers van Focwa en Bovag, Joost den Elzen, directeur van 8 ABS schadevestigingen, Jan-Willem van der Linden, data- en digitalisatiespecialist van Bovag en Pieter Bikker, directeur zakelijk van Kwik-Fit, te gast zijn. En uiteraard worden tijdens deze talkshow de uitslagen bekend van de enquête.

Praat mee, discussieer mee en schrijf je nu in!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.