Automotive Insiders over toekomst schadenetwerk

Automotive Insiders over toekomst schadenetwerk

Automotive InsidersAutomotive Insiders organiseert op 28 april een schade-evenement met als thema: ‘Schadebranche: uitdeuken, herstellen of slopen?

Schadeketens
Tijdens deze bijeenkomst wordt dieper ingegaan op de positie van de verschillende partijen in de schadesector. Automotive Insiders wil analyseren hoe het schadenetwerk weer toekomstbestendig gemaakt kan worden. Besproken worden de moeilijkheden waarvoor de schadeketens staan en hoe ze toegevoegde waarde kunnen blijven leveren aan opdrachtgevers en franchisenemers. Er wordt stil gestaan bij de wensen die opdrachtgevers stellen aan de schadebedrijven en aan welke voorwaarden het netwerk van de toekomst moet voldoen.

Autodealers
Ook komen de lessen ter sprake die de autodealers hebben opgedaan in de reorganisatie van hun netwerk en hun antwoord op teruglopend werkaanbod. Volgens Automotive Insiders zijn er opmerkelijke parallellen.

Sprekers zijn Martijn Krom (Arval), Erik Kamps (BMW en MINI dealer coöperatie Nederland), Robert Klinkert (Middenduin Automotive), Kees-Jan Bus (Care Autoschade) en Nico Hilderink (CRS-i).
Het schade-evenement vindt plaats op 28 april vanaf 15.30 uur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.