Automotive congres over veranderende retail

Automotive congres over veranderende retail

Vakblad Automotive organiseert op 17 mei het Nationaal Automotive Congres, waarin diverse sprekers hun visie delen op de ontwikkelingen in de autobranche. Onder hen Eric Berkhof van autogroep Van Mossel, dat meerdere schadebedrijven in Nederland heeft.

Overname Care
Het bedrijf van Eric Berkhof deed in de afgelopen periode tal van overnames, waaronder een deel van de failliete boedel van Care. Op het Nationaal Automotive Congres vertelt hij in een interview met dagvoorzitter Peter van Zadelhoff hoe hij denkt dat de automotive retail zich verder ontwikkelt.

Verkoop
Verder is er een paneldebat met Rick Hermanns (directeur Peugeot Nederland), Geraldine Brouwers (directeur Mazda Motors Nederland) en Bertho Eckhardt, die namens Bovag de ondernemers vertegenwoordigt. Wie verkoopt over vijf jaar de auto’s? Wie zijn dan de dominante spelers op de retailmarkt? Fabrikanten lijken een steeds grotere rol op te eisen: zo heeft PSA inmiddels de distributie van schadedelen aan universele schadebedrijven van de dealers overgenomen.

Naast diverse sprekers uit de autobranche zelf, zijn er ook sprekers van buiten de branche, waaronder Martin Matser, directeur Van der Valk Hotels, illusionist Victor Mids (bekend van het programma Mindf*ck), cabaretier Martijn Koning en De Speld Live.

Voor het complete programma en om je aan te melden, klik hier.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.