Automechanika 2016 krijgt schadeherstelstraat

Automechanika 2016 krijgt schadeherstelstraat

De komende Automechanika in Frankfort (13-17 september 2016) krijgt voor het eerst een Schadeherstelstraat. In deze zogeheten ‘Collision Damage Repair Street’ is er speciale aandacht voor schadeherstel en spuitwerk.

Collision Talk
De Schadeherstelstraat is het initiatief van 14 leveranciers van werkplaatsequipment, lakleveranciers en dienstverleners in de schadeherstelbranche. Het nieuwe initiatief is een aanvulling op het in 2014 geintroduceerde Collision Talk programma, een programma lezingen over schadeherstel. Sprekers tijdens de Collision Talk zijn dit jaar Gerhard Witte (ControlExpert), Thomas Melzer (Axalta Coating Systems), Thomas Geck (Huk-Coburg), Steffen Struwe (Innovation Group), Stefan Artz (Service Partnernetzwerk) en ZKF voorzitter Peter Börner.

Positie schadeherstel
Volgens Automechanika directeur Olaf Mußhoff moeten de Schadeherstelstraat en het Collision Talk programma de positie van de Automechanika in de schadeherstelsector versterken. Beide vinden plaats in het Portalhause gebouw, dat grenst aan Hall 11 waar ook veel standhouders uit de schadehestelsector aanwezig zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.