Autoglaz gaat vernieuwd van start

Autoglaz gaat vernieuwd van start

Autoglaz heeft de zomer gebruikt om haar formule nieuw elan te geven. “Er is veel werk verzet om de formule, die momenteel 17 vestigingen verspreid over het hele land omvat, klaar te maken voor de toekomst”, zo meldt het nieuwe bestuur van de Coöperatieve vereniging.

Landelijke dekking
Autoglaz wil groeien naar zo’n 60 aangesloten leden voor een  “Deze groeistrategie moet ertoe leiden dat landelijk sturende opdrachtgevers nog beter bediend kunnen worden ingeval van autoruitschade”, aldus het bestuur. “Binnen de uitbreiding van het netwerk is er ruimte voor full service Autoglaz-vestigingen en voor zogenoemde Autoglazsterpunten, die het netwerk ‘fijnmazig’ moeten maken.”

Samenwerking
Daarnaast gaat Autoglaz zich richten op meer samenwerkingen met landelijke opdrachtgevers in de verzekerings- en leasemarkt en een grotere naamsbekendheid. Hiervoor kiest Autoglaz voor een vernieuwend en onderscheidend karakter: “Het huidige aanbod van autoruitherstellers in Nederland is bij alle partijen nagenoeg gelijk, terwijl er een duidelijke behoefte is aan een verandering, zonder dat hierbij de beheersing van de schadelast uit het oog verloren wordt. Met de groeiende complexiteit van met name voorruiten neemt ook de behoefte aan technische kennis en kunde toe.”

De Coöperatieve vereniging Autoglaz telt momenteel 17 aangesloten vestigingen, verspreid over Nederland.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.