Autoglass brengt top tien vreemde meldingen autoruitschade

Autoglass brengt top tien vreemde meldingen autoruitschade

Automobilisten geven soms vreemde meldingen voor autoruitschade. Dit blijkt uit de top tien van vreemde meldingen die naar buiten is gebracht door de Britse autoruitketen Autoglass. De meldingen variëren van een wilde vogels tot een cd van Susan Boyle.

Uit de meldingen kon worden geconcludeerd dat vogels één een van de meest voorkomende oorzaken blijken te zijn van autoruitschade. Zo klaagde een automobiliste over een duivelse verschijning die haar auto aanviel. Ook was er een klant die belde voor hulp en de zangeres Susan Boyle beklaagde nadat hij zijn bevroren ruit van ijs ontdeed met behulp van de cd-hoes. Een verwarde vrouw meldde dat haar voorruit de hele dag lekte. Maar ze was vergeten dat ze de hele dag haar sunroof open had laten staan.

Alles bij elkaar dus een de top 10 met vreemde redenen voor een telefonische meldingen. Wat te denken van een vrouw die belde met een melding over steenslag, maar zich later realiseerde dat haar zoon snoepjes had gegooid naar de binnenkant van de voorruit. En iemand anders wiens zijruit was geraakt doord een sneeuwbal…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.