Autodealers domineren ranglijst grootste schadebedrijven

Autodealers domineren ranglijst grootste schadebedrijven

Autodealers domineren de ranglijst grootste schadebedrijven. In de schadetop 15 2022 zijn relatief weinig verschuivingen.

Dit meldt vakblad Automotive. De top 3 blijft ongewijzigd met Van Mossel Autoschade op nummer één, Reco op nummer twee en Boekhorst als nummer drie, die dit jaar uitbreidde met 3 vestigingen en daardoor steeds dichter opschuift in de richting van Reco.

Daarna volgen dealerbedrijven Broekhuis en Stern (inmiddels onderdeel van Hedin) en vervolgens liggen veel bedrijven dicht bij elkaar met 9 vestigingen, waaronder Den Elzen Autoschade. Maar ook dealerbedrijven, zoals Dealergroep Pon, Emil Frey en Autoschadehuis. Van de schadeketens zijn ABS Autoherstel en Schadenet het beste vertegenwoordigd in de schadetop 15.

De top 15-spelers zeggen zich nu vooral te concentreren op hun medewerkers. Werving en behoud van talent heeft op dit moment de hoogste prioriteit, naast het up-to-date houden van kennis. Behalve de zorgen over een gebrek aan nieuwe instroom, is er vooral veel zorg over de hoge grondstof- en energieprijzen en de verstoorde aanvoer van onderdelen en elektronische componenten.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.