Aumacon start met Top 25 schadeherstelketens

Aumacon start met Top 25 schadeherstelketens

Marketingbureau Aumacon lanceert een nieuw concept met de Schadeketen Top 25. Het moet een breed overzicht geven van de voornaamste schadeherstelketens in Nederland. Focwa werkt eraan mee.

Met de Top 25 wil Aumacon de schadeherstelsector “grondig” in beeld brengen. Naar verwachting verschijnt de eerste Schadeketen Top 25 voor Nederland aanstaande maart. Daarin is er niet alleen aandacht voor de franchisegevers maar het is vooral ook een gedetailleerde opgave van alle deelnemers. Veel aandacht zal uitgaan naar de achterliggende verbanden, bijv. met welk dealer- of garagebedrijf de schadebedrijven zijn gelieerd en over welke specifieke erkenningen ze beschikken. Aumacon meldt dat Focwa Schadeherstel inmiddels medewerking heeft toegezegd. Ook zullen de belangrijkste glasschadeketens in het overzicht worden meegenomen.

De nieuwe uitgave zal conceptueel veel overeenkomsten vertonen met de bestaande DSN Dealerholding Top 50 en de Aumacon Garageformule Top 35 uitgaven die men al enige jaren op de markt brengt.
Aumacon is een onafhankelijk marketingbureau voor de automotive-sector en specialist in marktanalyse en de begeleiding van bedrijfskundige en strategische vraagstukken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.