Athlon optimaliseert herstelproces met Openclaims
Athlon gaat schadeherstelproces optimaliseren met OpenClaims (Foto: Open Claims)

Athlon optimaliseert herstelproces met Openclaims

Leasemaatschappij Athlon gaat het schadeherstelproces optimaliseren met de software van Openclaims. De samenwerking tussen Athlon en Openclaims moet  zorgen voor een zo snel en efficiënt mogelijke afhandeling van het volledige proces.

De meerwaarde is vooral dat alle contacten voortaan via één platform verlopen, zo meldt Openclaims. Leaserijders kunnen via het platform altijd en overal digitaal schade melden en de status van de afhandeling blijven volgen.

Verbeteren

De focus van de samenwerking met Openclaims,  dat sinds april dit jaar ook actief is in Duitsland, ligt volgens Athlon op de ontwikkeling van een digitaal, efficiënt en geïntegreerd proces om snelle klantgerichte service te verlenen: van de schademelding tot en met het verhalen van de kosten op de tegenpartij. Volgens Athlon coo Virginia Azavedo is de keuze vooral gedreven door de hoge mate van flexibiliteit en het beveiligingsniveau van het platform. “We kunnen de software eenvoudig integreren in bestaande processen en kunnen gegevens tussen partners veilig uitwisselen. Een nog verder verbeterde en persoonlijke digitalisering van onze dienstverlening voor onze klanten”, aldus Azavedo.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.