ASN Vermaire Haarlem gecertificeerd als ASN Experience Center

ASN Autoschade Vermaire in Haarlem is gecertificeerd als ASN Autoschade Experience Center. Peter Hubregtse, Algemeen Directeur van ASN Groep, reikte deze week het schild uit aan mede-eigenaren Dennis Petrus en Ferdi Petrus.

Complexer
Aanleiding voor het ASN Autoschade Experience Center is de snelle technologische ontwikkeling van auto’s en de toenemende complexiteit om schades te herstellen. Hiervoor gaat ASN Vermaire fungeren als proeftuin. Er komt een afdeling voor het ontwikkelen, testen en verbeteren van reparatietechnieken en -methoden. Doel is om schades aan de technisch gecompliceerde auto’s goed en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen.

Onderzoek
In het ASN Autoschade Experience Center wordt ook aandacht besteed aan onderzoek en opleidingen om te leren werken met de nieuwe reparatiemethoden volgens de voorschriften van de autofabrikant. Tevens wordt onderzocht hoe reparaties veiliger, efficiënter en sneller kunnen worden uitgevoerd met minimaal materiaalverbruik en slimmere procedures.

Voor het ASN Autoschade Experience Center gaat ASN Autoschade Vermaire een nieuwe werkplaats bouwen voor de ontwikkeling van nieuwe reparatietechnieken en de onderzoekswerkzaamheden. De werkplaats zal worden gehuisvest in een nieuwe hal van 250 m2 in het bedrijfspand van ASN Autoschade Vermaire in Haarlem.

Foto: Ferdi en Dennis Petrus, beide mede-eigenaar ASN Vermaire, met een foto van oprichter Ron Vermaire.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.