ASN Schonewille Deurne wordt ASN Experience Center

ASN Schonewille Deurne is door ASN Groep gecertificeerd als ASN Experience Center. De vestiging gaat binnen het ASN netwerk fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

Proeftuin
Peter Hubregtse, Algemeen Directeur ASN Groep, reikte het schild uit aan eigenaar Gerald van Honk. ASN Schonewille Deurne is het derde ASN Experience Center binnen de ASN Groep. Eerder gingen ASN Vermaire in Haarlem en ASN Almere in Almere al van start als Experience Center. Zij gaan fungeren als proeftuin voor de technologische ontwikkeling van auto’s en de toenemende complexiteit om schades te herstellen. Met deze proeftuin wil ASN Groep voldoende kennis en ervaring opdoen om deze auto’s ook in de toekomst goed, efficiënt en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen. De opgedane kennis en ervaring zal gebruikt worden om andere ASN-vestigingen te adviseren over nieuwe reparatietechnieken en equipment..

Zelfvoorzienend
Gerald van Honk is sinds 2009 eigenaar van ASN Autoschade Schonewille. In 2015 opende hij een 2e vestiging in Helmond. In 2018 verhuisde de vestiging in Deurne naar een nieuw bedrijfspand, ingericht om op termijn geheel zelfvoorzienend te zijn voor energie. Het bedrijfspand is voorzien van warmteterugwinning en klaar voor zonnepanelen. De spuitcabine is klaar voor ombouw van gasgestookt naar elektrisch. Er werken 14 mensen.

Foto: Peter Hubregtse, Directeur ASN Groep (links) reikt het schild ‘ASN Experience Center’ uit aan Gerald van Honk, directeur ASN Autoschade Schonewille (rechts).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.