ASN Autoschade kiest Microsoft partner Ifective

ASN Autoschade kiest Microsoft partner Ifective

ASN Autoschade heeft voor haar software oplossing gekozen voor Microsoft partner Ifective. Hiermee kiest de schadeherstelketen voor een automatiseringsoplossing waarmee haar franchisenemers naar eigen zeggen snel en veilig kunnen inloggen.

Microsoft
Ifective, ontwikkelaar van software op basis van Microsoft technologie, heeft bij ASN Autoschade voor de security-schil van haar software gekozen voor Microsoft. Een belangrijk deel van haar werk is het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke software. Het gebruikt daarbij oplossingen van Microsoft: “We kijken naar alle alternatieven van de klant. In dit geval vielen we voor het gemak en de kostenefficiëntie van Okta.” Ifective heeft software gemaakt waarmee franchisenemers schadeclaims indienen en afhandelen, aldus IT Manager Etienne de Langen van ASN Autoschade. “We hebben strategisch gekozen om de applicatie verder te ontwikkelen en de gebruikers centraal te zetten. Hierbij hebben de gebruikers overal, altijd en via elk device toegang.”

Flexibel
In de praktijk blijkt de software heel flexibel, aldus De Langen: “Er zijn al veel koppelingen beschikbaar en Ifective heeft gezorgd voor de koppelingen naar onze eigen software. Voor ons als franchise-gever is het heel belangrijk dat het voor onze eindgebruikers makkelijk en overzichtelijk is en dat we er qua snelheid vele malen op vooruit zijn gegaan.”

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.