ASN Almere gecertificeerd als ASN Autoschade Experience Center

ASN Almere gecertificeerd als ASN Autoschade Experience Center

ASN Autoschade Almere in Almere is door ASN Groep gecertificeerd als ASN Autoschade Experience Center. Dit betekent dat de ASN-vestiging voor ASN Groep gaat fungeren als proeftuin voor nieuwe reparatietechnieken en equipment.

Proeftuin
Peter Hubregtse, Algemeen Directeur ASN Groep, reikte het schild uit aan vestigingsmanager Paul Vuijst. In totaal opent ASN Groep dit jaar drie ASN Autoschade Experience Centers. Deze gaan aan de hand van hun opgedane kennis en ervaring andere ASN-vestigingen adviseren. ASN Autoschade Almere is het tweede Experience Center binnen de ASN Groep. Eerder ging ASN Autoschade Vermaire in Haarlem al van start. Later dit jaar zal nog een derde locatie worden geopend.

Toekomst
Met de proeftuin wil ASN Groep voldoende kennis en ervaring opdoen om deze auto’s ook in de toekomst goed, efficiënt en volgens de OEM-normen te kunnen herstellen, met name de ADAS-systemen en de kalibratie ervan. Daarnaast houdt het ASN Autoschade Experience Center zich bezit met onderzoek en opleidingen die de ASN-medewerkers leren werken met nieuwe reparatiemethoden volgens de voorschriften van de autofabrikant.

ASN Autoschade Almere is gevestigd aan de Xenonstraat 11 in Almere.

Foto: v.l.n.r.: Peter Hubregtse (Directeur ASN Groep), Paul Vuijst (Vestigingsmanager ASN Autoschade Almere) en Barbie van der Neut (Receptioniste ASN Autoschade Almere).

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.