ASA Autoschade opent nieuw bedrijfspand in Amstelveen

ASA Autoschade opent nieuw bedrijfspand in Amstelveen

Vrijdag 7 februari 2020 heeft ASA Autoschade haar nieuwe bedrijfspand geopend in Amstelveen, vlakbij de grens met Aalsmeer. De opening was een magische show, waarna eigenaar Matthieu Sol zijn bedrijf officieel geopend verklaarde.

Opleiding
Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd op bedrijventerrein De Loeten, langs de nieuwe verbindingsweg N201 en vlakbij De Bloemenveiling in Aalsmeer en Schiphol-Rijk. De totale oppervlakte bedraagt bijna 1.500 m2 met daarnaast een ruime afgesloten parkeergelegenheid en een eigen wasstraat. Er werken 10 mensen. Het bedrijf besteedt veel aandacht aan opleiding van deze mensen, zo werd in 2019 gestart met een opleiding bij AutoTech.

Personen- en bedrijfsauto´s
ASA Autoschade houdt zich bezig met schadeherstel aan personen- en bedrijfsauto’s. De werkplaats is voorzien van de nieuwste apparatuur en equipment, waaronder een grote spuitcabine met doorschuifsysteem waarin met stikstof gespoten wordt, een richtbank en uitlijn- en kalibratieapparatuur. Het kantoorgedeelte beschikt over een trainingsruimte voor theoretische trainingen; aanvullend kunnen in de werkplaats praktische trainingen worden gegeven.

ASA Autoschade werkt nauw samen met ASK Autoschade in Amsterdam Zuid-Oost. Het bedrijf is Bovag Erkend Schadehersteller en Merk-erkend schadehersteller voor verschillende merken.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.