Altac Holding neemt bedrijfsactiviteiten Profi-Paint over
Altac Holding neemt bedrijfsactiviteiten Profi-Paint over (Foto: Profi-Paint)

Altac Holding neemt bedrijfsactiviteiten Profi-Paint over

Leverancier van coatings, equipment en gerelateerde producten aan professionele lak verwerkende bedrijven Altac Holdings BV heef per 4 augustus 2022 de bedrijfsactiviteiten van Profi-Paint BV in Lommel overgenomen, meldt het bedrijf. Door de overname breidt Altac uit naar België en heeft het nu samen met de bestaande vestigingen in Aalsmeer, Drachten, Rijssen, Sliedrecht en Tiel vijf vestigingen. 

In een persbericht stelt Profi-Paint perfect aan te sluiten bij de Altac groep die voornamelijk in de automotive, yachting en industrie actief is. Profo-Paint voegt daar, naast een uitbreiding in werkgebied, een uitbreiding in de protective coatings en de bouwsector aan toe. Als hoofdmerken voert het bedrijf onder andere de merken PPG, Nexa, Max Meyer, Sigma, 3M en Mirka.

Bestaande naam 

Met de overname wil Profi-Paint continuïteit en aansluiting met de markt waarborgen en stelt dat met Altac Holding, waar ook Equipment Group Holland onderdeel van is, een geschikte partner in gevonden is. Met een ruim assortiment aan paint- en non-paint producten, equipment en diensten speelt familiebedrijf Altac volgens Profi-Paint in op de veranderende markt. Het bedrijf wordt onder de bestaande naam en vanuit dezelfde locatie, met hetzelfde team voortgezet.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.