Altac Coating Group kiest nieuwe strategie

Altac Coating Group kiest nieuwe strategie

Altac Coating Group, leverancier aan de carrosseriesector, gaat zich meer profileren als technisch servicebedrijf voor schadeherstelbedrijven. Basis hiervoor is her veilig repareren volgens de normen van de autofabrikant en het enthousiasmeren van jongeren voor het steeds technischer wordende autoschadeherstel vak.

Veiligheid
Het nieuwe serviceconcept is gericht op rendement, efficiëntie en veiligheid voor de klant en de berijder. Hierbij ligt bij het herstel de nadruk op het hele traject tot een goed en veilig herstelde auto, waarbij de schadehersteller een gezonde marge kan maken. De verkoop van paint en non-paint producten door Altac vormt hiervan nu een onderdeel.

Technologische ontwikkeling
Aanleiding voor de nieuwe strategie van Altac Coating Group is de snelle technologische ontwikkeling van de autotechniek en de verregaande consequenties hiervan voor schadeherstelbedrijven. De nieuwe strategie kent vier speerpunten. De nieuwe afdeling Altac Academy ontwikkelt opleidingen en trainingen. Altac Intelligence bewaakt de bedrijfsprocessen van klanten en het verbruik van materialen. Altac 123 Profit richt zich op optimalisatie van bedrijfsprocessen en magazijnbeheer. Altac Innovations ontwikkelt tools om efficiënter en kostenbesparend te werken, bijvoorbeeld door automatisering, de ontwikkeling van nieuwe producten en het slimmer inrichten van de werkplaats.

Altac profileert zich al van oudsher als totaalleverancier van alle mogelijke paint- en non-paint producten en aanverwante artikelen, filters, equipment zoals hefbruggen, oplossingen voor een CO2 neutraal autoschadebedrijf en lijm- en lasapparatuur.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.