Allianz Direct Autoverzekeraar van het jaar

Allianz Direct Autoverzekeraar van het jaar

Autoverzekering.nl heeft Allianz Direct uitgeroepen tot Autoverzekeraar van het jaar. Dit heeft de online vergelijker bekend gemaakt.

Consumentenonderzoek
Het gaat om de eerste Autoverzekeraar van het jaar verkiezing, die werd georganiseerd op basis van cosumentenonderzoek. Hieruit kwam Allianz Direct uit de bus als beste autoverzekeraar. In het onderzoek is gekeken naar de belangrijkste wensen van autobezitters op het gebied van de polisvoorwaarden van een autoverzekering. Allianz Direct scoorde met een 7,5 het hoogste gemiddelde op de verschillende dekkingen (WA, WA beperkt casco, WA volledig casco). De top drie wordt aangevuld door Aegon en Hema.

Premie
De combinatie van een ruime dekking bij schade en goede bereikbaarheid van de verzekeraars weegt zwaarder dan de hoogte van de premie blijkt uit het onderzoek. De rapportcijfers laten zien dat de inhoud van polisvoorwaarden in de huidige autoverzekeringsmarkt soms ver af liggen van de wensen van de consument`, aldus Frederik van der Veen, CEO bij Autoverzekering.nl. `De rapportcijfers zijn eigenlijk nog best laag, wat betekent dat er nog veel ruimte voor verbetering is. We zien dat autoverzekeraars de klant nog meer centraal dienen te stellen om beter aan te sluiten bij wat autobezitters belangrijk vinden.`

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.