AkzoNobel organiseert congres 40 jarig Acoat Selected

AkzoNobel organiseert congres 40 jarig Acoat Selected

Acoat SelectedIn 2016 viert het netwerk van Acoat Selected schadeherstelbedrijven van AkzoNobel zijn 40e verjaardag. Het bedrijf is van plan om deze mijlpaal in heel Europa te vieren met een reeks opvallende gebeurtenissen.

Versterken
Sinds de start van het netwerk van autoschadeherstelbedrijven in de 70’er jaren is Acoat Selected uitgegroeid tot een internationale organisatie met verschillende landelijke en regionale netwerken. Deze moeten de ‘vehicle refinishes’ business over de hele wereld versterken. “Acoat Selected is opgezet om de Sikkens-klanten sterker te maken en daardoor hun klantenbestand uit te breiden”, aldus Simon Parker, managing director van de Vehicle Refinises-tak van AkzoNobel. “Dat deze samenwerking resultaat heeft, blijkt uit ons voortdurend streven naar verbeterde prestaties van onze relaties. Partnership is daarbij een onmisbare schakel.”

Benelux
Ter gelegenheid van de 40e verjaardag van Acoat Selected worden er meerdere jubilea bijeenkomsten georganiseerd. Zo ook voor de BeNeLux Acoat Partners op 30 september – 1 oktober 2016 in Amsterdam. Voor deze evenementen worden de Acoat Partners en andere belangrijke stakeholders uitgenodigd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.