AHG breidt uit in Friesland

Autoschade Herstel Groep heeft per 1 september haar netwerk uitgebreid met Autoschade Herstel Sluyter in Sneek. Dit laat de schadeherstelketen weten.

Overgenomen
Autoschade Herstel Sluyter is een modern schadeherstelbedrijf dat door de jaren heen een goede naam heeft opgebouwd in de regio. Het bedrijf is opgericht in 1965 en is in 2017 volledig overgenomen door de huidige directeur Hylke Sluyter. Het bedrijf biedt naast autoschadeherstel ook mogelijkheden voor industrieel spuitwerk, het spuiten van bijvoorbeeld keukens, motoren en carwrapping. sluyter zegt voor AHG te hebben gekozen omdat juist in deze lastige tijd samenwerking noodzakelijk is: “AHG biedt mij ondersteuning op gebieden die mij helpen stappen te zetten voor de toekomst. Denk hierbij aan rendement, marktbewerking, management, automatisering en inkoop.”

Toenemende vraag
Guus van Dreven, algemeen directeur AHG, ziet een toenemende vraag van schadebedrijven die toe willen treden tot een keten, met name om de redenen die Sluyter noemt. Daarnaast levert bijvoorbeeld onze actieve (online) marketing hen zichtbaarheid op die juist nu zo belangrijk is. Met de aansluiting van Sluyter wordt tevens de dekking in Friesland geoptimaliseerd, waardoor opdrachtgevers nog beter bediend kunnen worden.”

Autoschade Herstel Groep telt nu ruim 60 aangesloten bedrijven, verspreid over het hele land.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.