AH wil als eerste schadenetwerk certificaat Duurzaam Repareren

AH wil als eerste schadenetwerk certificaat Duurzaam Repareren

AH Autoschade Herstel is het eerste schadeherstelnetwerk dat het certificatietraject va de stichting Duurzaam Repareren ingaat. Dit meldt eigenaar The Alwaysbemobile Company: “In navolging van de bandenspecialisten en de garagebedrijven certificeert de stichting Duurzaam Repareren nu ook schadeherstelbedrijven.

In toenemende mate eisen leasemaatschappijen en fleetowners van de automotive bedrijven dat men onderhoud en reparaties zo duurzaam mogelijk uitvoert. De eerste leasemaatschappijen hebben een certificering door de stichting Duurzaam Repareren al in hun leverancierscontracten opgenomen. Nu ook schadeherstel voor certificering in aanmerking komt, sluiten ook de eerste verzekeraars aan, aldus Michael Huis, directeur AH Autoschade Herstel: ”Dat steeds meer opdrachtgevers deze certificering wensen is voor ons een belangrijke drijfveer, maar niet de enige. Er is nu concreet wat ‘duurzaam’ is en daarmee een standaard in onze branche gekomen. Bovendien past dit naadloos in onze positionering die erop gericht is om onze klanten te helpen toegevoegde waarde te bieden.”

De verwachting is dat alle vestigingen van AH Autoschade Herstel in de komende twee maanden gecertificeerd zullen worden door de stichting Duurzaam Repareren. Zo zal ook het schadeherstel in de toekomst een stuk milieuvriendelijker zijn.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.