Autoschadetraining.nl over naar GMTO Schadeherstel
GMTO is per 1 september te vinden op een nieuwe locatie in Heerhugowaard. (Foto: GMTO)

Autoschadetraining.nl over naar GMTO Schadeherstel

De activiteiten van Autoschadetraining.nl worden op 1 januari 2023 overgedragen aan GMTO Schadeherstel. Autoschadetraining.nl werd in 2018 al overgenomen door automotive opleider GMTO.

“Op de achtergrond is hard gewerkt om het beste van beide bedrijven te combineren tot één groot geheel. Dit is gelukt en vanaf 1 januari 2023 gaan alle werkzaamheden uitgevoerd worden vanuit de naam GMTO Schadeherstel”, aldus Arjen Woudstra, general manager GMTO.

Branche efficiënter bedienen

De schadebranche kent volgens Woudstra, veel uitdagingen. “Denk aan de nieuwe plusnormering, merkerkend herstel, maar ook de elektrische voertuigen en een sterk toenemen van complexe elektronica zoals ADAS systemen. Door de samenvoeging van Autoschadetraining.nl en GMTO kunnen de expertises van beide partijen worden samengevoegd.”

Woudstra stelt dat hierdoor een groot aantal specifieke schadetrainingen beschikbaar is gekomen voor de branche. “Dit in combinatie met diensten zoals remote diagnose, Pass-thru en helpdesk, maakt het schadebedrijf klaar voor de toekomst. Ook kunnen wij de branche op deze manier completer en efficiënter bedienen.” Woudstra verwacht geen nadelige gevolgen voor de relaties van Autoschadetraining.nl en GMTO Schadeherstel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.