ABS Hoppenbrouwers verder als ABS Den Elzen
ABS Den Elzen (Roosendaal)

ABS Hoppenbrouwers verder als ABS Den Elzen

Schadeherstelvestiging ABS Hoppenbrouwers Roosendaal gaat vanaf heden verder onder de naam ABS Den Elzen. Zo meldt Den Elzen.

“Nu is het juiste moment”, aldus directeur Joost den Elzen van ABS Den Elzen. “Omdat we in Breda al een samenwerking hebben met Tilburg Bastianen en daar actief zijn onder de naam ABS Den Elzen Breda, is het een logische stap om ook als Den Elzen door te gaan in Roosendaal. De nieuwe gestuurde schadestroom van de TB Groep gaan we zo goed en duidelijk mogelijk bedienen. Onze sterke lokale binding zal hierdoor alleen maar toenemen.”

De vestiging gaat zich focussen op nieuwe specialismen voor de merken VW, Audi, Skoda, Seat en zich richten op het herstel van elektrische auto’s. ABS Den Elzen telt acht vestigingen, geconcentreerd in Zuidwest-Nederland, er werken 175 mensen bij de groep.

De twee schadevestigingen van Hoppenbrouwers, een in Bergen op Zoom en een in Roosendaal, werden in 2019 overgenomen door collega-ABS-lid Den Elzen. Rob Hoppenbrouwers besloot destijds het roer helemaal om te gooien en de schadebranche te verruilen voor de gezondheidszorg en verkocht zijn bedrijf aan collega-ondernemer Den Elzen.

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.