ABS Den Elzen neemt ABS Breedveld Gorinchem over

ABS Den Elzen neemt ABS Breedveld Gorinchem over

Joost den Elzen (eigenaar Den Elzen Groep) en Wim de Keizer (tot 2010 eigenaar ABS Breedveld Gorinchem) nemen per 1 september ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem over.

Groeistrategie
De overname past in de groeistrategie van ABS Autoherstel Den Elzen om het marktaandeel in het westen van het land te vergroten. ABS Autoherstel Breedveld Gorinchem gaat door op dezelfde locatie aan de Vaart 26 in Gorinchem en behoudt de eigen naam, maar maakt vanaf 1 september 2013 onderdeel uit van ABS Autoherstel Den Elzen.

Vier vestigingen
ABS Den Elzen heeft door de overname nu vier vestigingen, namelijk in Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Gorinchem. De vestiging in Den Haag is ook een GlasGarage-vestiging. “De huidige marktontwikkelingen noodzaken ons tot schaalvergroting, wij hebben meer volume nodig”, aldus Joost den Elzen.
In 2012 is ABS Den Elzen gestart met de invoer van een nieuwe organisatiestructuur, onder meer om deze schaalvergroting mogelijk te maken. “Onderdeel van de nieuwe structuur is het inrichten van het calculatiecentrum waar efficiënt calculaties voor alle vestigingen worden afgewikkeld. Ik ben blij dat we dit hebben ingevoerd, want dit maakt het voor ons mogelijk ABS Breedveld Gorinchem snel en doeltreffend te integreren binnen ABS Den Elzen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.