ABS Autoschade Peter Brouwers 25 jaar bij Acoat Selected

ABS Autoschade Peter Brouwers 25 jaar bij Acoat Selected

 

ABS Autoschade Peter Brouwers in Roermond is 25 jaar aangesloten bij Acoat Selected, het ondersteuningsprogramma van AkzoNobel.

Ter gelegenheid van het 25-jarige lidmaatschap ‘overvielen’ Gerhard Aalbers en Sjoerd Hendriks van AkzoNobel Peter en zijn vrouw Ellie op 22 maart. Op dezelfde datum werd in 1988 het contract ondertekend. Brouwers kreeg een fraaie sculptuur overhandigd die partnerschap en samenwerking symboliseert. Ook ontving hij bloemen en een jubileumtaart voor het hele bedrijf. “Zelf had ik het niet bijgehouden”, aldus een blij verraste Peter Brouwers. “Die 25 jaar is snel voorbij gegaan.”

Brouwers zegt in Acoat Selected een waardvolle gesprekspartner te zien die meehelpt een bedrijfsfilosofie in de praktijk te brengen met een professionele manier van werken: “En dat in een markt die in 25 jaar een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.”  De ondernemer runt naast zijn schadeherstelbedrijf onder meer hotel en grand café De Pauw, restaurant Populair, uitzendgroep Trendwork, retailautomatiseringsbedrijf R2 en een machinefabriek.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.