A.A.S. lanceert gratis WA Verhaalservice

Allround Automotive Solutions AAS heeft een gratis WA verhaalservice gelanceerd voor klanten van AAS en van de aangesloten AAS schadeherstelbedrijven. Met deze dienst zorgt Schadehulpdirect in opdracht van AAS ervoor dat de schade van de WA verzekerden gratis wordt verhaald op de tegenpartij.

Met de AAS Verhaalservice wil AAS haar klanten zoveel mogelijk ontzorgen. Als de schuldvraag bij de tegenpartij ligt regelt AAS dat de schuld wordt verhaald. AAS biedt deze dienst aan particulieren klanten, tussenpersonen en wagenparkbeheerders die hier vaak mee te maken hebben. “Ook voor deze groep nemen we graag dit uit handen”, aldus Nicole Spenkelink, directeur AAS. “Het gehele proces is te volgen via internet. Bij het aanmelden van de schade krijgt iedere klant een login waarmee hij of zij het proces kan volgen. Zodra de schade is verhaald, krijgt de klant een bericht en kan er een afspraak gemaakt worden voor de reparatie.”

De verhaalservice wordt verzorgd door Schadehulp. Volgens directeur Frank Fukking richt deze organisatie zich van oudsher op tussenpersonen. “Maar we willen graag onze grenzen verleggen en zijn daarom bewust op zoek gegaan naar nieuwe saleskanalen. Na een aantal gesprekken is de samenwerking met AAS een feit.”

www.schadehulp.nl
.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.