AAS Autoschade Hogenboom koopt CCS Wittebrood

AAS Autoschade Hogenboom koopt CCS Wittebrood

Hiermee breidt Hogenboom in Roelofarendsveen zijn herstelactiviteiten uit met camper- en caravanherstel.

AAS Autoschade Hogenboom heeft Omnia CCS Wittebrood in Nieuw Vennep overgenomen. Dat bevestigt eigenaar Nico Hogenboom aan Automotive. Autoschade Hogeboom is hiermee gelijk toegetreden tot het landelijke samenwerkingsverband Omnia Caravan en Camper Schadeservice en neemt het rayon van Wittebrood over onder de naam Omnia CCS Roelofarendsveen.

Eigenaar Herbert Wittebrood: “Ik ben blij dat mijn klanten ook in de toekomst bij een betrouwbaar adres terecht kunnen.”

Autoschade Hogenboom is naast herstel van personenauto’s, ook actief met het herstel van campers en beschikt bijvoorbeeld over een grote spuitcabine waar een camper of caravan in gespoten kan worden.

Autoschade Hogenboom heeft ook een Dagherstel-vestiging in Woerden, die specifiek is ingericht voor cosmetisch herstelschade aan personenauto’s en bedrijfswagens. Schadeketen AAS lanceerde in 2016 het aparte label Dagherstel.

Lees ook: Nico Hogenboom opende in 2018 een aparte vestiging voor cosmetische schade omdat hij merkte dat er veel vraag was naar dagherstel.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.