22 maart: verkiezing beste autoschadebedrijf en –keten

22 maart: verkiezing beste autoschadebedrijf en –keten

Automotive InsidersOp 22 maart wordt bekend gemaakt wie als beste autoschadebedrijf en autoschadeketen zijn gekozen op basis van reviews van reviewplatform Opiness.

Ruim 20.000 beoordelingen
De verkiezing is een samenwerking tussen Automotive Insiders en reviewwebsite Opiness.nl. Inmiddels zijn er via Opiness al ruim 20.000 reviews van schadeherstelbedrijven en -ketens binnengekomen.
De uitreiking vindt plaats door Focwa-voorzitter Denis Maessen. Er zijn twaalf regionale Schade Awards, één Award voor het beste landelijke autoschadebedrijf en één Award voor de beste autoschadeketen.

Automotive Insiders
De uitreiking vindt plaats tijdens het event ‘Disruptie en innovatie in de schadesector , dat wordt georganiseerd door Automotive Insiders. De sprekerrs tijdens dit event zijn Toine Beljaars (voorzitter afdeling schadeherstelbedrijven van de Bovag), Vipin Moharir (NINtec) en Jonas Gunnarson (VP van de business Unit van Car-O-Liner – Zweden).

Op de bijeenkomst wordt tevens de nieuwe uitgave van de Aumacon Top 25 Schadeketens gelanceerd. Auteur Clem Dickman presenteert het 1e exemplaar.

Het event vindt plaats op 22 maart in Studio A12 in Bunnik. Het programma duurt van 15.30 uur t/m 18.30 uur. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via de website.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.